Κόννος: Έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για να «πιάνουν» αμπελοπούλια και άγρια πτηνά – Τους μάζεψε η ΜΜΑΔ

Κόννος: Έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για να «πιάνουν» αμπελοπούλια και άγρια πτηνά – Τους μάζεψε η ΜΜΑΔ

Μέλη του Κλιμακίου Πάταξης λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, σε συνεργασία με περιβαλλοντική ομάδα, μετέβησαν χθες το απόγευμα σε περιφραγμένο χωράφι που βρίσκεται στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Στον συγκεκριμένο χώρο υπήρχε σε λειτουργία συσκευή παραγωγής μιμητικών φωνών άγριων πτηνών, ενώ μετά από έρευνα που έγινε στην παρουσία της 73χρονης ιδιοκτήτριας του, ανευρέθηκε μια ηχοπαραγωγική συσκευή και 17 ξόβεργα, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε ελαιόδεντρο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 73χρονης, ανευρέθηκαν ακόμη 90 ξόβεργα, 5 δίκτυα παγίδευσης άγριων πτηνών και 138 σκοτωμένα μικρά άγρια πτηνά. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

                 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE