Σοβαρή η κατάσταση της υγείας της 30χρονης που έπεσε από τον τρίτο όροφο στη Λάρνακα

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας της 30χρονης που έπεσε από τον τρίτο όροφο στη Λάρνακα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται από χθες γυναίκα ηλικίας 30 ετών περίπου, η οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι, μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο στον τόπο διαμονής της στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 17:30 χθες Κυριακή, ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά τον τραυματισμό της.

Το ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας αποφάσισε τη μεταφορά της για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Μέλη της Αστυνομίας βρέθηκαν στο νοσοκομείο για  εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 30 ετών περίπου, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις μέρες ως επισκέπτρια.

Οι συνθήκες τραυματισμού της διερευνώνται από την Αστυνομία, καθώς οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE