Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Δήμαρχος τον έστησε για 2 λεπτά - Έξαλλος ο Τούρκος πρόεδρος

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Δήμαρχος τον έστησε για 2 λεπτά - Έξαλλος ο Τούρκος πρόεδρος

Μπορεί πολιτικά το ενδιαφέρον στην χθεσινή τελετή ανακήρυξης από τον Ερντογάν των υποψήφιων δημάρχων του κόμματός του να εστιάστηκε στον εκλεκτό του Τούρκου προέδρου για την Κωνσταντινούπολη, εντούτοις συζήτηση προκάλεσε στην Τουρκία και το στήσιμο που «έφαγε» από τον πρώτο δήμαρχο που ανακοίνωσε από το βήμα της εκδήλωσης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Ερντογάν ανακοίνωσε από μικροφώνου ότι ο πρώτος εκλεκτός του ΑΚΡ ήταν ο Μεχμέτ Κοτζάτεπε για το Αρτβίν.

Παρά, όμως, την ανακοίνωση Ερντογάν ο κ. Κοτζάτεπε ήταν... άφαντος. Έτσι ο πρόεδρος της Τουρκίας τον κάλεσε για δεύτερη φορά από το βήμα. Τελικά χρειάστηκαν σχεδόν δύο λεπτά για να εμφανιστεί ο Κοτζάτεπε, τον οποίο οι συνεργάτες του Ερντογάν πήγαν σχεδόν σηκωτό στον Τούρκο πρόεδρο, ο εκνευρισμός του οποίου ήταν εμφανής.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE