ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο διαμέρισμα που ζούσαν καταγγέλλει ο σύντροφός της

Εξαφάνιση 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο διαμέρισμα που ζούσαν καταγγέλλει ο σύντροφός της

Μία... περίεργη διάρρηξη στο σπίτι μου ζούσε η 41χρονη Γεωργία με τον σύντροφό της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, έρχεται να προστεθεί στο θρίλερ της εξαφάνισης της άτυχης γυναίκας, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο protothema.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον σύντροφο της εγκύου, Οθωνας Παπαδόπουλος, η διάρρηξη έγινε αντιληπτή όταν πήγαν το βράδυ της Κυριακής στο διαμέρισμα, ο σύντροφός της αγνοουμένης με τον δικηγόρο του και δύο αστυνομικούς για να πάρουν κάποια στοιχεία και διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε εισέλθει στο διαμέρισμα.

«Προς μεγάλη μας έκπληξη βρήκαμε την πόρτα ανοιχτή και να κρατιέται, ουσιαστικά, μόνο από τον σύρτη που ήταν κλειστός από μέσα. Έγινε η είσοδος των αστυνομικών οργάνων στον χώρο, έγινε έρευνα και συνέλεξαν κάποια στοιχεία που βρέθηκαν, ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν ανοιχτές και οι μπαλκονόπορτες χωρίς να υπάρχει παρουσία ατόμου στον χώρο. Από το σπίτι έλειπαν κάποια αντικείμενα και κάποια άλλα είχαν αλλάξει θέση. Το περιστατικό ερευνάται από την ΕΛΑΣ», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η έγκυος γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά με τον σύντροφό της και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε. Τις έρευνες πλέον έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Εξαφάνιση 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο διαμέρισμα που ζούσαν καταγγέλλει ο σύντροφός της
Κατέθετε για 13 ώρες ο σύντροφος

Ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνει ότι ο σύντροφός της αγνοουμένης χρειάστηκε συμβουλευτικά νομική βοήθεια, καθώς δεν κατηγορείται και δεν θεωρείται ύποπτος από τη αστυνομία. «Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και είμαστε εν αναμονή αποτελεσμάτων. Σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν υπήρξαν πολλές και σημαντικές ανατροπές», τονίζει.

Στο μεταξύ, ο σύντροφός της 41χρονης εγκύου κατέθετε στις Αρχές για περίπου 13 ώρες. «Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, ο σύντροφος ή κατά περίπτωση ο σύζυγος, είναι ο πρώτος ο οποίος καλείται για να δώσει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Ανταποκρίθηκε πλήρως, συμμετέχει στις έρευνες και συνεργάζεται. Ο ίδιος χορήγησε τη συσκευή τηλεφωνίας του στην ΕΛ.ΑΣ. Ούτως ώστε να ελεγχθεί για την περίπτωση που θα μπορούσε να βοηθήσει με οποιοδήποτε στοιχείο και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν. Παρακολουθεί από κοντά τις έρευνες και αγωνιά», ανέφερε ο συνήγορός του.

Σχετικά με τον τρόπο εξαφάνισης της γυναίκας, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η ίδια έστειλε ένα μήνυμα στην μητέρα της και προς τον σύντροφό της που του ανακοίνωνε ότι θα επισκεπτόταν το σπίτι της μητέρας της, κάτι τέτοιο όμως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δεν συνέβη. Έφυγε από το σπίτι στο οποίο είχαν περάσει μαζί την προηγούμενη νύχτα και εκ τότε κάνεις δεν έχει ακούσει και δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το που βρίσκεται και τι της έχει συμβεί. Ο ίδιος ο σύντροφος έχει πει από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχανε μια σχέση με εντάσεις και αυτό επιβεβαιώνεται από ενοίκους της πολυκατοικίας. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα υπήρχε πάντα απόλυτη ησυχία, δεν ήταν ένα ζευγάρι που ακουγόταν να καβγαδίζει».

Ο σύντροφος της 41χρονης αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει γίνει, θεωρεί όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και ανησυχεί, όπως λέει ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί.

«Μία σκέψη που είχαμε κάνει ήταν να υποβάλουν ερωτήματα σε μοναστήρια και είναι σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία. Αν υπάρξει κάποια θετική απάντηση θα είναι ότι καλύτερο και ότι πιο ευχάριστο. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει οτιδήποτε είναι έκκληση του συντρόφου της να επικοινωνήσει με τις Αρχές», υπογραμμίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top