ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Πάλμας: «Στόχος η υλοποίηση του προγράμματος του Νίκου Χριστοδουλίδη»

Βασίλης Πάλμας: «Στόχος η υλοποίηση του προγράμματος του Νίκου Χριστοδουλίδη»

Στόχος όλης της Κυβέρνησης θα πρέπει να είναι με συλλογική δουλειά να εφαρμόσουμε και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο νέος Υπουργός Αμυνας Βασίλης Πάλμας.

"Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να μου αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Άμυνας, ένα χαρτοφυλάκιο πολύ σημαντικό, με σημαντικό πολιτικό και άλλο ρόλο στα δρώμενα λειτουργίας μίας Κυβέρνησης" είπε ο κ. Πάλμας. 

Θεωρώ, πρόσθεσε, "πως σε ό,τι αφορά τους άξονες πολιτικής και εφαρμογής πολιτικής των θέσεων και των απόψεων που έχει η Κυβέρνηση σε σχέση με τα ζητήματα άμυνας θα τα κουβεντιάσουμε εκτενώς όταν και εφόσον και επίσημα αύριο αναλάβω τα καθήκοντά μου ως Υπουργός Αμυνας".

Ο κ. Πάλμας τόνισε πως "θα πρέπει να είναι στόχος όλης της Κυβέρνησης με συλλογική δουλειά να εφαρμόσουμε και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη που ήταν και το κοινωνικό συμβόλαιό του στην προεκλογική εκστρατεία με το λαό".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top