Αρχιεπίσκοπος Αθηνών για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τον Πρωθυπουργό - Βίντεο

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τον Πρωθυπουργό - Βίντεο

«Ακούμε τόσα πολλά που είμαστε όλοι μπερδεμένοι», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο αρχιεπίσκοπος μέσω δηλώσεων αναφέρθηκε στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών καθώς και στην τεκνοθεσία. «Ακούμε τόσα πολλά που είμαστε όλοι μπερδεμένοι. Κάποιος θα μιλήσει από την Πολιτεία, να δούμε ποια είναι η γραμμή που θα ακολουθηθεί και θα πάρουμε και εμείς μετά θέση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μιλώντας στο Open.

Αμέσως μετά, ερωτηθείς αν θα μιλήσει με τον πρωθυπουργό για το συγκεκριμένο θέμα, ο αρχιεπίσκοπος απάντησε πως «όλα είναι ανοιχτά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να τοποθετηθεί για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, αύριο σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει στην ΕΡΤ.

Δείτε βίντεο εδώ.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE