Τροχαίο στην Πάφο – Όχημα παρέσυρε νεαρό κορίτσι - Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο στην Πάφο – Όχημα παρέσυρε νεαρό κορίτσι - Η κατάσταση της υγείας της

Κορίτσι ηλικίας 14 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό στην κεντρική Λεωφόρο που συνδέει τη Γεροσκήπου με την Πάφο γύρω στις 16:00 της Τρίτης.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, και τις προκαταρκτικές εξετάσεις το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:00 της Τρίτης όταν η 14χρονη που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από οδηγό διερχόμενου οχήματος.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας της 14χρονης χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE