Τροχαίο στην Πάφο – Όχημα παρέσυρε νεαρό κορίτσι - Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο στην Πάφο – Όχημα παρέσυρε νεαρό κορίτσι - Η κατάσταση της υγείας της

Κορίτσι ηλικίας 14 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό στην κεντρική Λεωφόρο που συνδέει τη Γεροσκήπου με την Πάφο γύρω στις 16:00 της Τρίτης.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, και τις προκαταρκτικές εξετάσεις το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:00 της Τρίτης όταν η 14χρονη που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από οδηγό διερχόμενου οχήματος.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας της 14χρονης χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE