Κοιμάται τα τελευταία πέντε χρόνια σε παγκάκι στάσης λεωφορείου στη Λεμεσό - Χρειάζεται βοήθεια

Κοιμάται τα τελευταία πέντε χρόνια σε παγκάκι στάσης λεωφορείου στη Λεμεσό - Χρειάζεται βοήθεια

Πολίτης της Κύπρου, κοιμάται τα τελευταία πέντε χρόνια σε παγκάκι.

Το φως της δημοσιότητας είδε η περίπτωση του κ.Χάρη. Σύμφωνα με ανάρτηση πολίτη, ισχυρίζεται ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο κ.Χάρης είναι άστεγος και κοιμάται σε παγκάκι.

Οπως αναφέρεται στην ανάρτηση, η πολίτης εντόπισε τον κ.Χάρη να ξαπλώνει σε παγκάκι σκεπασμένος με κουβέρτα, καθώς έκανε πολύ κρύο. Δίπλα του κάποιες σακούλες με τρόφιμα και ρούχα, τα οποία είχαν αφήσει για τον κ.Χάρη άνθρωποι που γνώριζαν την ιστορία του.

Πληροφορίες του ThemaOnline , αναφέρουν ότι το Υφυπουργείο Πρόνοιας έχει ενημερωθεί για την περίπτωση του κ.Χάρη και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για διερεύνηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις το Υφυπουργείο, ανταποκρίθηκε άμεσα και μετά από σχετικές διερευνήσεις εξασφάλισε στέγη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE