Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση η 45χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση η 45χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται, σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, 45χρονη η οποία φέρει τραύματα στο κεφάλι. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις συνθήκες τραυματισμού της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 45χρονη μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, με ασθενοφόρο, στις Πρώτες Βοήθειες του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου, από το διαμέρισμα όπου διαμένει στη Λεμεσό.

Από τις εξετάσεις των γιατρών διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα και κάταγμα στη δεξιά πλευρά της κεφαλής, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται, σε κωματώδη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσηλευτηρίου.

Έπειτα από σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας, μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού μετέβησαν για εξετάσεις στο διαμέρισμα της 45χρονης, ενώ ο 45χρονος συμβίος της συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις  συνθήκες τραυματισμού της γυναίκας, η οποία είναι ουκρανικής καταγωγής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE