Νόμιζε θα την γλιτώσει! Συνελήφθη 21χρονος για πρόκληση τροχαίου

Νόμιζε θα την γλιτώσει! Συνελήφθη 21χρονος για πρόκληση τροχαίου

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράληψης συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού εν στολή, πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος και εγκατάλειψης σκηνής τροχαίου δυστυχήματος. Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πρόκειται για Πολωνό ο οποίος στις 15 Ιουνίου παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού με στολή, καταδιώχθηκε και ακολούθως προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα εγκαταλείποντας την σκηνή.

Ο 21χρονος έκτοτε αναζητείτο από την Αστυνομία και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Χθες 12/9/2015 συνελήφθη και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE