Πέρασε το κακό! Φυσιολογικός καιρός - Διαβάστε την πρόβλεψη

Πέρασε το κακό! Φυσιολογικός καιρός - Διαβάστε την πρόβλεψη

H σκόνη φεύγει από το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά τις επόμενες ημέρες θα έχουμε υγρασία τα βράδια και τα πρωινά, καθώς και ομίχλη τις πρωινές ώρες χωρίς την ένδειξη βροχών μέχρι και την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Λειτουργό του Τμήματος Μετεωρολογίας Ιάσωνα Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αρχικά πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα στα νότια παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα ισραηλινών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέο κύμα ισραηλινών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE