«Ηλεκτρίζουν» οι τιμές ρεύματος: Η όγδοη πιο ακριβή πρωτεύουσα στην ΕΕ η Λευκωσία – Δείτε πίνακα

«Ηλεκτρίζουν» οι τιμές ρεύματος: Η όγδοη πιο ακριβή πρωτεύουσα στην ΕΕ η Λευκωσία – Δείτε πίνακα

«Ηλεκτροπληξία» συνεχίζει να προκαλεί η τιμή ρεύματος στην Κύπρο, με τους λογαριασμούς να είναι κάθε δίμηνο «φουσκωμένοι» και τους καταναλωτές να δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μηνιαία έρευνα HEPI (Household Energy Price Index for Europe) που εκπονείται από την εταιρία VaasaETT, η Λευκωσία ήταν η όγδοη πιο ακριβή πρωτεύουσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για οικιακή χρήση.

Όπως αναφέρει η έρευνα, η τιμή ηλεκτρισμού τον Δεκέμβριο 2023 κυμαινόταν στα 31,5 σεντ ανά κιλοβατώρα.

Σημειώνεται ότι η πρωτεύουσα με το πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ είναι το Δουβλίνο (42.75 σεντ την κιλοβατώρα) ενώ ακολουθούν το Λονδίνο (40.33 σεντ), το Βερολίνο (38.09), η Κοπεγχάγη (37.05), η Πράγα (36.50), η Ρώμη (36,38) και οι Βρυξέλλες (35.14 σεντ την κιλοβατώρα).

Δείτε πίνακα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

Σειρά επαφών όσον αφορά το Κυπριακό, διεθνή, ενεργειακά και διμερή θέματα έχει αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη για να συμμετάσχει στην 80ή Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ,

BEST OF TOTHEMAONLINE