Θα στηρίξουμε την Ουκρανία όσο καιρό χρειαστεί, είπαν οι ΥΠΕΞ Γαλλίας και Γερμανίας

Θα στηρίξουμε την Ουκρανία όσο καιρό χρειαστεί, είπαν οι ΥΠΕΞ Γαλλίας και Γερμανίας

Ο νέος Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας και η Γερμανίδα ομόλογός του δήλωσαν την Κυριακή ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ουκρανία για όσο χρειαστεί, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη ρωσική εισβολή.

«Συμφωνούμε πλήρως ότι πρέπει να στηρίξουμε τους Ουκρανούς για όσο διάστημα χρειαστεί», είπε ο Γάλλος Υπουργός Στεφάν Σεζουρν σε συνέντευξη Τύπου μαζί με την Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Ανναλένα Μπάερμποκ.

Η Γερμανίδα Υπουργός είπε ότι θα παραμείνουν «στο πλευρό της Ουκρανίας όσο χρειαστεί, έως ότου η Ρωσία αποσυρθεί», από το ουκρανικό έδαφος. Ωστόσο, ανέφερε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «δεν θέλει να σταματήσει» τον πόλεμο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE