Θα στηρίξουμε την Ουκρανία όσο καιρό χρειαστεί, είπαν οι ΥΠΕΞ Γαλλίας και Γερμανίας

Θα στηρίξουμε την Ουκρανία όσο καιρό χρειαστεί, είπαν οι ΥΠΕΞ Γαλλίας και Γερμανίας

Ο νέος Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας και η Γερμανίδα ομόλογός του δήλωσαν την Κυριακή ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ουκρανία για όσο χρειαστεί, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη ρωσική εισβολή.

«Συμφωνούμε πλήρως ότι πρέπει να στηρίξουμε τους Ουκρανούς για όσο διάστημα χρειαστεί», είπε ο Γάλλος Υπουργός Στεφάν Σεζουρν σε συνέντευξη Τύπου μαζί με την Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Ανναλένα Μπάερμποκ.

Η Γερμανίδα Υπουργός είπε ότι θα παραμείνουν «στο πλευρό της Ουκρανίας όσο χρειαστεί, έως ότου η Ρωσία αποσυρθεί», από το ουκρανικό έδαφος. Ωστόσο, ανέφερε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «δεν θέλει να σταματήσει» τον πόλεμο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE