Survivor: Ο Σάββας Γκέντσογλου περιέγραψε τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του

Survivor: Ο Σάββας Γκέντσογλου περιέγραψε τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του

Στο επεισόδιο του «Survivor», ο Σάββας Γκέντσογλου περιέγραψε με συγκίνηση, τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του, που αφορούσε τον θάνατο του νονού του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης του ριάλιτι, περνούσε πολύ χρόνο με τον νονό του και τον θεωρούσε δεύτερο πατέρα.

Ο Σάββας Γκέντσογλου είπε τα εξής: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου, τον οποίο είχα σαν πατέρα μου. Ήταν τόσο έντονη η φιγούρα του στη ζωή μου, που έναν μήνα ζούσα με την κανονική μου οικογένεια στο σπίτι και τον άλλον μήνα, έμενα με τον νονό και τη νονά μου. Ο άνθρωπος αυτός είχε πάρα πολλά προβλήματα, ήταν νεφροπαθής έκανε αιμοκάθαρση κάθε 3 ημέρες και γενικά περνούσε πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ήταν μαχητής δεν τον έριχνε ποτέ τίποτα, ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Και το βίωσα και σχετικά μικρός γιατί ήμουν 15 χρονών όταν πέθανε, ένιωσα σαν να έχασα τον έναν από τους δύο μου πατεράδες».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE