Τους ανέκοψαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω τους διαρρηκτικά εργαλεία και μαχαίρι

Τους ανέκοψαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω τους διαρρηκτικά εργαλεία και μαχαίρι

Διατάγματα κράτησης δύο ημερών εναντίον δύο προσώπων εξέδωσε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ του Σαββάτου μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων μετέβησαν σε περιοχή, στην Πάφο, κατόπιν πληροφορίας ότι υπήρχε ύποπτο πρόσωπο και λίγο αργότερα εντόπισαν συγκεκριμένο όχημα, από το οποίο εξήλθε ένα πρόσωπο. Φέρεται ότι κρατούσε τσάντα χειρός, την οποία άφησε στο έδαφος και ακολούθως μπήκε στο αυτοκίνητο.

Το όχημα ανακόπηκε και διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 57χρονος και συνοδηγός 29χρονος, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκαν στην θέση του οδηγού διάφορα αντικείμενα, τα οποία αποτελούν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και μαχαίρι απαγορευμένου τύπου. Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Περαιτέρω ερευνήθηκε η τσάντα που είχε αφεθεί προηγουμένως και βρέθηκαν εντός αυτής διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και περιουσία για την οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, δημιουργήθηκε υποψία ότι είναι κλοπιμαία.

Τα δύο πρόσωπα επανασυνελήφθηκαν για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση.   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE