ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανήλικος έκλεψε μοτοσικλέτα στην Πάφο - Σύλληψη 17χρονου

Ανήλικος έκλεψε μοτοσικλέτα στην Πάφο - Σύλληψη 17χρονου

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 17 Ιανουαρίου μεταξύ των ωρών 18:20-18:50 μέλη του αστυνομικού σταθμού Κελοκεδάρων-Κουκλιών και του ΤΑΕ Πάφου ερεύνησαν με δικαστικό ένταλμα κατοικία σε χωριό της επαρχίας, όπου διαμένει ανήλικο πρόσωπο ηλικίας 17 ετών.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε μια μοτοσικλέτα, τύπου σκούτερ, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλοπιμαία από την Λεμεσό, με την υπόθεση της κλοπής να διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου.

Επίσης ανέφερε ότι βρέθηκε σκελετός μοτοποδηλάτου, χωρίς ωστόσο να μπορούν να εξακριβωθούν οι αριθμοί εγγραφής και η ταυτότητά του.

Ο 17χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για παράνομη κατοχή της μοτοσικλέτας και του σκελετού μοτοποδηλάτου και αφέθηκε ελεύθερος αργά το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς είναι ανήλικος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top