Εμπρησμός η φωτιά στα ελαστικά: Υπόδικος στις κεντρικές φυλακές ο ιδιοκτήτης του καταστήματος - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Εμπρησμός η φωτιά στα ελαστικά: Υπόδικος στις κεντρικές φυλακές ο ιδιοκτήτης του καταστήματος - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο προαύλιο χώρου καταστήματος ελαστικών, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, προσθέτοντας πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως η φωτιά περιορίστηκε μετά την κατάσβεση της από την πυροσβεστική στα ελαστικά, χωρίς να προκληθούν ιδιαίτερες ζημιές στο κτήριο.

Πρόσθεσε ότι η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και οι εξετάσεις συνεχίζονται για την συλλογή και άλλων τεκμηρίων.

Το εν λόγω κατάστημα, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, ανήκει σε 30χρονο ο οποίος είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές και το κατάστημα στο παρόν στάδιο τυγχάνει διαχείρισης από συγγενικά του πρόσωπα.

Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά στα ελαστικά τέθηκε κακόβουλα, πρόσθεσε.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκλογές στα τυφλά: Χωρίς στατιστική ανάλυση η Κύπρος - Άγνωστο ποιες ηλικίες απέχουν - Πρόταση νόμου αλλάζει τα δεδομένα

Εκλογές στα τυφλά: Χωρίς στατιστική ανάλυση η Κύπρος - Άγνωστο ποιες ηλικίες απέχουν - Πρόταση νόμου αλλάζει τα δεδομένα

Η κατάργηση της υποχρεωτικής ψηφοφορίας στην Κύπρο είχε ως αποτέλεσμα να μην διατηρούνται σήμερα στοιχεία που να αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά όσων επιλέγουν την αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE