Συνέλαβαν Ελληνοκύπριο στο οδόφραγμα της Λήδρας οι κατοχικές «αρχές» - Έβριζε και φώναζε: «Είμαστε Έλληνες» - Δείτε βίντεο

Συνέλαβαν Ελληνοκύπριο στο οδόφραγμα της Λήδρας οι κατοχικές «αρχές» - Έβριζε και φώναζε: «Είμαστε Έλληνες»  - Δείτε βίντεο

Xειροπέδες σε Ελληνοκύπριο πέρασαν οι κατοχικές «αρχές» καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν σε τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα, προκάλεσε τους Τούρκος στρατιώτες και προέβη σε «ρατσιστική επίθεση».

Σύμφωνα με την Gıynık Gazetesi, ο Ελληνοκύπριος «συνελήφθη» στο οδόφραγμα της Λήδρας, καθώς φαίνεται να φώναζε και να πρόσβαλε στρατιώτη. Την ίδια ώρα, σημειώνεται στο δημοσίευμα, πως έβριζε και φώναζε «Είμαστε Έλληνες, φύγετε». Παράλληλα με τα πιο πάνω, αναφέρεται ακόμη ότι ο Ελληνοκύπριος επιχείρησε να επιτεθεί στην ψευδοαστυνομία.

Η «αστυνομία» του ψευδοκράτους ακινητοποίησε τον Ελληνοκύπριο και προχώρησε στη «σύλληψη» του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE