Ρονάλντο: «Μου αρέσει όταν με αμφισβητούν - Ανώτερο από το γαλλικό το σαουδαραβικό πρωτάθλημα»

Ρονάλντο: «Μου αρέσει όταν με αμφισβητούν - Ανώτερο από το γαλλικό το σαουδαραβικό πρωτάθλημα»

Μπορεί να πλησιάζει τα 39 του χρόνια, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να σκοράρει!

Ο Πορτογάλος σταρ βρέθηκε στα «Globe Soccer Awards», ποδοσφαιρικά βραβεία που μοιράζονται σε μια λαμπρή τελετή στο Ντουμπάι, και κέρδισε μάλιστα το «βραβείο Μαραντόνα», το οποίο αφορά τον πρώτο σκόρερ του 2023, καθώς έβαλε 54 γκολ μέσα στη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο «CR7» έκανε τις γνωστές του... όχι και τόσο μετριοπαθείς δηλώσεις, ενώ μίλησε για τη μεγάλη ανάπτυξη του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από το γαλλικό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".