Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα - Προληπτική εκκένωση της πολυκατοικίας

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα - Προληπτική εκκένωση της πολυκατοικίας

Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα τα ξημερώματα της Τρίτης 23/1 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στις 05:05 σήμερα το πρωί, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Έγινε προληπτικά εκκένωση της πολυκατοικίας η οποία υπέστη ζημιές (γυάλινες προθήκες) και (εξωτερική βαφή).

Δεύτερο όχημα υπέστη επίσης ζημιά από την θερμότητα. Θα γίνει διερεύνηση.

Μάλιστα ξέσπασε και δεύτερη πυρκαγιά σε όχημα στη Λεμεσό στον Αγιο Νικόλαο στις 06:11. Ανταποκρίθηκε ο Σταθμός Αγ. Νικολάου και η πυρκαγιά κατασβέστηκε. Επίσης θα ακολουθήσει διερεύνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE