Εγκλωβίστηκαν ηλικιωμένοι σε οικίες λόγω της κακοκαιρίας - Χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής

Εγκλωβίστηκαν ηλικιωμένοι σε οικίες λόγω της κακοκαιρίας - Χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής

Το τελευταίο 24ώρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 76 περιστατικά, 16 πυρκαγιές και 60 ειδικές Υπηρεσίες.

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων κλήθηκε δέχθηκε συνολικά 56 κλήσεις στην Επαρχία Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα οι κλήσεις επικεντρώθηκαν στο τρίγωνο των Κοινοτήτων Ξυλοφάγου-Φρέναρος-Λιοπέτρι με τις περισσότερες στην Κοινότητα Ξυλοφάγου.

Οι πιο σημαντικές αφορούσαν 4 περιπτώσεις μετακινήσεων ηλικιωμένων οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί σε 4 διαφορετικές οικίες. Επιπρόσθετα διεκπεραιώθηκαν τουλάχιστον 9 αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά ως επίσης και ανοίγματα οχετών.

Έγινε ανάκληση προσωπικού στην Επαρχία Αμμοχώστου και εργάστηκε με 4 συνεργεία. Ενισχύθηκαν τα συνεργεία από Επαρχία Λάρνακας με ένα από Πολιτική Άμυνα με άλλα δύο και οργανωμένο εθελοντικό σύνολο Support Cy με δύο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE