Φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό: Προκλήθηκε από αυτοσχέδια βόμβα – Αποκλείστηκε η σκηνή  

Φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό: Προκλήθηκε από αυτοσχέδια βόμβα – Αποκλείστηκε η σκηνή   

Από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας χαμηλής ισχύος προκλήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε όχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (23/01) στη Λεμεσό, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 40χρονου επιχειρηματία, το οποίο ήταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

Υπενθυμίζεται ότι έγινε προληπτικά εκκένωση της πολυκατοικίας, η οποία υπέστη ζημιές (γυάλινες προθήκες) και (εξωτερική βαφή).

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE