Χειροπέδες σε 20χρονο που προσπάθησε να πετάξει με πλαστό διαβατήριο από Πάφο

Χειροπέδες σε 20χρονο που προσπάθησε να πετάξει με πλαστό διαβατήριο από Πάφο

Στην σύλληψη 20χρονου προχώρησε η Αστυνομία, ο οποίος προσπάθησε να ταξιδέψει το βράδυ της Δευτέρας με πλαστό διαβατήριο από το αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 20χρονος παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου με προορισμό το Λονδίνο παρουσιάζοντας διαβατήριο Συρίας.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθηκαν υποψίες ότι το διαβατήριο ήταν πλαστό. Ανακρινόμενος ο 20χρονος παραδέχθηκε και ανέφερε ότι τα πραγματικά του στοιχεία ήταν άλλα απ’ αυτά που καταγράφονταν στο διαβατήριο.

Στην συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας