ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Αμμόχωστο ο Βασίλης Μαύρου

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Αμμόχωστο ο Βασίλης Μαύρου

Την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητάς του, ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, κάτω από το σύνθημα «Αγώνας για μια ελεύθερη Αμμόχωστο», καθώς και τη διακήρυξη αρχών και το πρόγραμμα δράσης που εισηγείται προς τους δημότες της Αμμοχώστου, παρουσίασε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Αμμοχώστου, Δρ Βασίλης Μαύρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η εκδήλωση οργανώθηκε στην αίθουσα της Κυπριακής Αδελφότητας, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Oι παριστάμενοι, προστίθεται, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το σχέδιο δράσης που προτείνει ο ανεξάρτητος υποψήφιος ενώ κύριος ομιλητής στην εκδήλωση, ο οποίος παρουσίασε τον υποψήφιο Βασίλη Μαύρου, ήταν ο καθηγητής ιατρικής, Δρ Κύπρος Νικολαΐδης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top