Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες υπόπτου προσώπου ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία των βάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης που έγινε στις 29/1/2024 στη Λεμεσό στη περιοχή του Τραχωνιού.

Σκοπός είναι η συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ακρωτηρίου στο τηλέφωνο 25 96 7227 / 25 96 7233 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1443.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στις 9.30π.μ., στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE