Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες υπόπτου προσώπου ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία των βάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης που έγινε στις 29/1/2024 στη Λεμεσό στη περιοχή του Τραχωνιού.

Σκοπός είναι η συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ακρωτηρίου στο τηλέφωνο 25 96 7227 / 25 96 7233 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1443.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE