Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες υπόπτου προσώπου ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία των βάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης που έγινε στις 29/1/2024 στη Λεμεσό στη περιοχή του Τραχωνιού.

Σκοπός είναι η συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ακρωτηρίου στο τηλέφωνο 25 96 7227 / 25 96 7233 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1443.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.