ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΙΚ: «Στους 11 μήνες της διακυβέρνησης έχουν γίνει πάρα πολλά, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε»

ΥΠΟΙΚ: «Στους 11 μήνες της διακυβέρνησης έχουν γίνει πάρα πολλά, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε»

Το Υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο και προγραμματισμένο να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους και ειδικά εκείνους που έχουν τεθεί στον προγραμματισμό του 2024, δήλωσε την Τρίτη ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Σε δηλώσεις του στο Υπουργείο Οικονομικών και κληθείς να αναφέρει κατά πόσον το Υπουργείο είναι έτοιμο για υλοποίηση των όσων ανακοίνωσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον τομέα της οικονομίας, στο πλαίσιο του σχεδίου της Κυβέρνησης για το 2024, ο Υπουργός ανέφερε ότι "στους 11 μήνες της διακυβέρνησης έχουν γίνει πάρα πολλά και έχουν μπει στέρεες βάσεις για να συνεχίσουμε αυτό το παραγωγικό έργο της Κυβέρνησης".

Ο Πρόεδρος, συνέχισε, έχει θέσει συγκεκριμένους στόχους που "μπορεί να θεωρούνται και κάποιοι στόχοι φιλοδοξοι αλλά χωρίς στόχους δεν μπορούμε να έχουμε μία συγκεκριμένη στρατηγική και επιμέρους πρακτικές και πολιτικές για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους. Πρέπει να προχωρούμε μπροστά έχοντας στόχους και καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να τους υλοποιήσουμε για το καλό της χώρας μας, της οικονομίας μας και της κοινωνίας μας".

Τόνισε ότι το Υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο και προγραμματισμένο να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους και ειδικά εκείνους που έχουν τεθεί στον προγραμματισμό του 2024.

Σε ερώτηση κατά πόσον η οικονομία μπορεί να στηρίξει και τους άλλους στόχους που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος, οι οποίοι απαιτούν σχετικά κονδύλια, είπε ότι "επειδή ενεργούμε προληπτικά και προγραμματισμένα έχουμε ήδη ένα προϋπολογισμό για το 2024 που είναι πλεονασματικός, έχει ένα σημαντικό πρωτογενές πλεόνασμα ακριβώς για αυτό το λόγο, για να  ανταποκριθούμε σε όσα έχουμε υποσχεθεί στον κυπριακό λαό αλλά και όσα πρέπει να κάνουμε ως μία ευρωπαϊκή χώρα σε ένα σύγχρονο κόσμο, ο οποίος εξελίσσεται συνεχώς".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσόΔιέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top