ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διώχθηκαν 18 άτομα για παράνομο κυνήγι πτηνών - Χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για να παγιδεύουν κελαηδότσιχλες

Διώχθηκαν 18 άτομα για παράνομο κυνήγι πτηνών - Χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για να παγιδεύουν κελαηδότσιχλες

Διώχθηκαν 18 άτομα για υποθέσεις που αφορούν παράνομο κυνήγι πτηνών από τις 10 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα μετά από σχετική τεκμηρίωση καταγγελιών στις οποίες προέβη στην Κυπριακή Δημοκρατία η Επιτροπή Κατά της Σφαγής Πτηνών (CABS).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, «οι ύποπτοι που συνελήφθησαν από τις αρχές, χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για να παγιδεύουν ή να πυροβολήσουν κελαηδότσιχλες». Ο Πρόεδρος της οργάνωσης, Alexander Heyd, δήλωσε ότι «τις μέρες μετά την καταιγίδα στα μέσα Ιανουαρίου, εκατοντάδες ηλεκτρονικές συσκευές και πυροβολισμοί ακούγονταν παντού στο νησί άρα υποθέτουμε ότι δεκάδες χιλιάδες πουλιά σκοτώθηκαν παράνομα».

Η oργάνωση εκφράζει ευγνωμοσύνη στην Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας και την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για την υποστήριξή τους στις επιχειρήσεις, πάταξης της παράνομης θανάτωσης πτηνών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top