Καταζητείται ο 30χρονος Ηλίας για πρόκληση σωματικής βλάβης - Δείτε φωτογραφία του

Καταζητείται ο 30χρονος Ηλίας για πρόκληση σωματικής βλάβης - Δείτε φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του ΗΛΙΑ ΗΛΙΑ, ηλικίας 30 ετών, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου, 2023 στην επαρχία Λάρνακας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE