Εικονικοί γάμοι: Καταζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας - Εκδίδεται στην Κύπρο η σύζυγος του

Εικονικοί γάμοι: Καταζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας - Εκδίδεται στην Κύπρο η σύζυγος του

Συνεχείς είναι οι έρευνες των Αρχών αναφορικά με τους 133 εικονικούς γάμους που έγιναν στην Κύπρο.

Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 15 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 13 ήταν στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, 13 άτομα συνελήφθησαν στην Κύπρο ενώ τα άλλα δύο κατά την διάρκεια επιχείρησης που έγινε σε Πορτογαλία, Λετονία και Κύπρο υπό τη Europol.

Τονίζεται ότι στο «στόχαστρο» των Αρχών παραμένει ο Ινδός, φερόμενος εγκέφαλος της εγκληματικής ομάδας που φέρεται να τελούσε τους εικονικούς γάμους, καθώς και αρκετοί άλλοι αλλοδαποί.

Πρέπει να τονιστεί ότι σύζυγός του Ινδού καταζητούμενου φέρεται να είναι η Πορτογαλίδα, η οποία εκδόθηκε στην Κύπρο και αναμένεται να θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι για τους υπόλοιπους 13 έληξε σήμερα η προσωποκράτηση τους και θα παρουσιαστούν στο Δικαστήριο για ανανέωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE