ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι στη Λευκωσία λόγω της διαμαρτυρίας των αγροτών - Όλες οι πληροφορίες

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι στη Λευκωσία λόγω της διαμαρτυρίας των αγροτών - Όλες οι πληροφορίες

Λόγω του ότι στις 10 το πρωί αύριο Πέμπτη 08/02/2024, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας από τις αγροτικές οργανώσεις στη Λευκωσία, η Αστυνομία θα προβεί σε τροχαίες διευθετήσεις.

Κατά τον πιο πάνω χρόνο, οι συγκεντρωθέντες, οι οποίοι θα αφιχθούν στο χώρο του ΓΣΠ από διάφορες περιοχές της Κύπρου, θα ξεκινήσουν πορεία με τρακτέρ και άλλα οχήματα, μέχρι το Σπίτι της Ευρώπης, στη λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος στη Λευκωσία.

Κατά τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν θα γίνονται ολιγόλεπτες αποκοπές στους δρόμους που θα κινηθούν.

Λόγω της εκδήλωσης, η Λεωφόρος Λόρδου Βύρωνος, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από τα φώτα τροχαίας της λεωφόρου Γρίβα Διγενή (Bridge House) μέχρι τα φώτα τροχαίας στο ύψος της Ελληνικής Πρεσβείας, μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Καθ’ όλη της διάρκεια της εκδήλωσης θα παρασχεθούν τροχαίες διευκολύνσεις από μέλη της Αστυνομίας και καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επί καθήκοντι μελών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top