Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτοί είναι ο νέος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του ΤΕΠΑΚ

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτοί είναι ο νέος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του ΤΕΠΑΚ

Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε τον διορισμό του κ. Κώστα Γαλαταριώτη στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου μετά από διαβούλευση με τη Σύγκλητο του ΤΕΠΑΚ.

Επίσης, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τον διορισμό του κ. Ανδρέα Καρακατσάνη στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ, επίσης, μετά από διαβούλευση με τη Σύγκλητο του ΤΕΠΑΚ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.