Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτοί είναι ο νέος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του ΤΕΠΑΚ

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτοί είναι ο νέος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του ΤΕΠΑΚ

Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε τον διορισμό του κ. Κώστα Γαλαταριώτη στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου μετά από διαβούλευση με τη Σύγκλητο του ΤΕΠΑΚ.

Επίσης, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τον διορισμό του κ. Ανδρέα Καρακατσάνη στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ, επίσης, μετά από διαβούλευση με τη Σύγκλητο του ΤΕΠΑΚ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.