ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στη Λεμεσό - 25 πρόσωπα οδηγούσαν χωρίς άδεια

«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στη Λεμεσό - 25 πρόσωπα οδηγούσαν χωρίς άδεια

Συνολικά εικοσιπέντε (25) πρόσωπα που οδηγούσαν οχήματα χωρίς να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης σε ισχύ, εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης ελέγχων, που έγινε από μέλη της Ομάδας «Ζ», της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, της Τροχαίας Αρχηγείου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχων, κατακρατήθηκαν στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, δώδεκα (12) αυτοκίνητα και πέντε (5) μοτοσικλέτες.

Δώδεκα (12) πρόσωπα συγκεκριμένα καταγγέλθηκαν, αφού εντοπίστηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας να οδηγούν οχήματα χωρίς να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης, ενώ άλλα δεκατρία (13) πρόσωπα καταγγέλθηκαν, αφού εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα, έχοντας ληγμένη μαθητική άδεια οδήγησης. Παράλληλα, είκοσι (20) πρόσωπα καταγγέλθηκαν, αφού εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλισης.

Σε σχέση με τα έγγραφα των οχημάτων, καταγγέλθηκαν πέντε (5) πρόσωπα, που εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα για τα οποία δεν υπήρχε σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας - MOT, δέκα (10) πρόσωπα, που εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα τα οποία ήταν δηλωμένα στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένα, καθώς και δεκατρία (13) πρόσωπα, που οδηγούσαν οχήματα χωρίς άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ.

Έγιναν επίσης, δεκαπέντε (15) καταγγελίες σχετικά με τα φώτα οχημάτων, δέκα (10) καταγγελίες σχετικά με φθαρμένα ελαστικά οχημάτων, δέκα (10) καταγγελίες σχετικά με φυμέ τζάμια αυτοκινήτων, και οκτώ (8) καταγγελίες για οχήματα που δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής.

Ανάμεσα σε άλλες παραβάσεις τροχαίας που διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τους ελέγχους, αξίζουν αναφοράς οι 67 καταγγελίες για παράλειψη χρήσης ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους για μοτοσικλετιστές, οι 42 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, οι 22 καταγγελίες για παραβάσεις σημάτων τροχαίας, καθώς και οι 17 καταγγελίες για παράνομη στάθμευση.

Τέλος, έγιναν άλλες εννέα (9) καταγγελίες για παραβάσεις από οδηγούς συσκευής προσωπικής κινητικότητας – σκούτερ, ενώ ένας (1) οδηγός εντοπίστηκε θετικός σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και δύο (2) οδηγοί εντοπίστηκαν θετικοί σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Η συντονισμένη επιχείρηση τροχονομικών ελέγχων πραγματοποιήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, στο πλαίσιο των δράσεων για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καταστολή των παραβάσεων τροχαίας, και αύξηση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο. Συνολικά διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν 286 παραβάσεις τροχαίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top