Στις φλόγες διαμέρισμα στο Παραλίμνι - Απουσίαζαν οι ένοικοι - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Στις φλόγες διαμέρισμα στο Παραλίμνι - Απουσίαζαν οι ένοικοι - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης, 8 Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 16:34 ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας, στο Δήμο Παραλιμνίου.

Έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών από τα μέλη της Πυροσβεστικής κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Οι ένοικοι του διαμερίσματος είχαν αποχωρήσει πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς και δεν κινδύνεψε κανείς, ενώ επηρεάστηκε από την πυρκαγιά εξωτερικά ο πιο πάνω όροφος.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:51, ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια διερευνώνται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.