ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Δεν έλαβε ακόμα αποφάσεις αναφορικά με τις αυξήσεις στο ρεύμα η ΑΗΚ, όπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης συνεδρίας του ΔΣ της ΑΗΚ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΗΚ, «το Διοικητικό Συμβούλιο όπως είναι γνωστό διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο και ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στις 3 Φεβρουαρίου 2024, δηλαδή πριν από έξι μέρες.

Επιπρόσθετα, στο παρών στάδιο, δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση από τη ΡΑΕΚ σε σχέση με την αναπροσαρμογή των διατιμήσεων. Συνεπώς, δεν υπάρχει επί του παρόντος θέμα προς ανακοίνωση.

Όταν παρθεί σχετική απόφαση από τη ΡΑΕΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο θα την μελετήσει και με γνώμονα το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και τις ανάγκες του Οργανισμού, σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυνατότητες του, πάντοτε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τον τόπο και ιδιαίτερα τους καταναλωτές, θα λάβει τις δέουσες αποφάσεις του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αύξηση στην απασχόληση Κυβέρνησης: Πού αποδίδεται; - Η αλλαγή και η σύγκριση με προηγούμενο μήνα

Λίστες αναμονής: «Δούλεψε» ο διαχωρισμός παραπεμπτικών; - Ο απολογισμός του πρώτου μήνα και οι «προτιμήσεις» των ασθενών

Ληστές επιτέθηκαν σε γυναίκα μέρα μεσημέρι στη Λεμεσό – Επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έκλεψαν τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό

Συγκλονιστική μαρτυρία μάνας θύματος στα Τέμπη - «Το παιδί μου κάηκε ζωντανό στους 1400 βαθμούς»

Βουλή: Αποφάσισε την επέκταση της μείωσης στο φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα - Μέχρι πότεΑποτρόπαιο περιστατικό: Μαθητής δέχθηκε άσεμνη επίθεση από συμμαθητή του στη Λευκωσία - Αποβλήθηκε από το σχολείο

Αποτρόπαιο περιστατικό: Μαθητής δέχθηκε άσεμνη επίθεση από συμμαθητή του στη Λευκωσία - Αποβλήθηκε από το σχολείο

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε γυμνάσιο της Λευκωσίας, μεταξύ δύο ανήλικων μαθητών, όταν ο ένας επιτέθηκε στον άλλον με άσεμνο και χυδαίο τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top