Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Δεν έλαβε ακόμα αποφάσεις αναφορικά με τις αυξήσεις στο ρεύμα η ΑΗΚ, όπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης συνεδρίας του ΔΣ της ΑΗΚ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΗΚ, «το Διοικητικό Συμβούλιο όπως είναι γνωστό διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο και ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στις 3 Φεβρουαρίου 2024, δηλαδή πριν από έξι μέρες.

Επιπρόσθετα, στο παρών στάδιο, δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση από τη ΡΑΕΚ σε σχέση με την αναπροσαρμογή των διατιμήσεων. Συνεπώς, δεν υπάρχει επί του παρόντος θέμα προς ανακοίνωση.

Όταν παρθεί σχετική απόφαση από τη ΡΑΕΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο θα την μελετήσει και με γνώμονα το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και τις ανάγκες του Οργανισμού, σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυνατότητες του, πάντοτε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τον τόπο και ιδιαίτερα τους καταναλωτές, θα λάβει τις δέουσες αποφάσεις του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE