ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα Δημητρίου για Ευρωεκλογές: «Έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε αισιόδοξοι και περήφανοι»

Αννίτα Δημητρίου για Ευρωεκλογές: «Έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε αισιόδοξοι και περήφανοι»

Το δικό της μήνυμα έστειλε μέσα από ανάρτησή της η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές.

Προχωράμε! Και έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε αισιόδοξοι και περήφανοι γιατί μπαίνουμε στη μάχη των εκλογών μ’ ένα ισχυρό ευρωψηφοδέλτιο με αδιαμφισβήτη δυναμική!

Στην παράταξη μας δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Υπάρχουν μόνο Συναγωνιστές! Εργαζόμαστε ακούραστα όλοι και όλες μαζί για τη νίκη.

Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους και όσες εξασφάλισαν θέση στο ψηφοδέλτιο θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους υποψήφιους που έθεσαν εαυτόν ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου, συνδράμοντας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια της Παράταξης μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Διεύθυνση Οργανωτικού και στα επαγγελματικά στελέχη που ανέλαβαν με επιτυχία τη διεκπεραίωση, άλλης μιας απαιτητικής όσο και άψογης εκλογικής διαδικασίας.

Δυνατός και Ενωμένος Δημοκρατικός Συναγερμός, σημαίνει ακόμη πιο ισχυρή Κύπρος στην Ευρώπη!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top