Βασίλης Μπισμπίκης: Μιλάει πρώτη φορά για το ακίνητο που αναζητά με τη Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη

Βασίλης Μπισμπίκης: Μιλάει πρώτη φορά για το ακίνητο που αναζητά με τη Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή αναζητούν οικόπεδο στο όμορφο νησί της Κρήτης προκειμένου στήσουν εκεί την «ερωτική φωλιά» των ονείρων τους.

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και αχώριστο και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο συζητά το νέο βήμα στη σχέση του, το οποίο είναι το δικό του ακίνητο στην Κρήτη.

Κι ενώ τόσο καιρό οι φήμες ήταν πολλές κι έντονες, τώρα ο ηθοποιός επιβεβαιώνει την είδηση ότι μαζί με την αγαπημένη του σκοπεύουν να επενδύσουν στο αγαπημένο τους νησί.

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.