Ινδονησία: Νεκρός ποδοσφαιριστής που χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια αγώνα - Βίντεο

Ινδονησία: Νεκρός ποδοσφαιριστής που χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια αγώνα - Βίντεο

Με τον πιο τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ένας ποδοσφαιριστής στην Ινδονησία όταν χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου.

Σοκαριστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ο 35χρονος Septain Raharja, κατέρρευσε στο στάδιο Siliwangi στο Bandung της Δυτικής Ιάβας, την ώρα που αγωνιζόταν σε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων 2 FLO FC Bandung και FBI Subang.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο άτυχος ποδοσφαιριστής εξακολουθούσε να έχει τις αισθήσεις του μετά το χτύπημα από κεραυνό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγο αργότερα.

Το βίντεο έχει γίνει έκτοτε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φιλάθλους και παίκτες να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του 35χρονου.

Δείτε το βίντεο από γήπεδο της Ινδονησίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE