ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΜ: Εξαγγέλλει υποψηφιότητα ο Σωτήρης Ιωάννου για τη Δημαρχία της Λάρνακας - Την Τρίτη εκτός απροόπτου η επίσημη ανακοίνωση

ΕΛΑΜ: Εξαγγέλλει υποψηφιότητα ο Σωτήρης Ιωάννου για τη Δημαρχία της Λάρνακας - Την Τρίτη εκτός απροόπτου η επίσημη ανακοίνωση

Την επίσημη εξαγγελία για τη Δημαρχία της Λάρνακας, ανακοινώνει την Τρίτη, ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου. Οι πληροφορίες του "T" για τις κινήσεις του ΕΛΑΜ, να κατέλθει με δικό του υποψήφιο στον Δήμο Λάρνακας, επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το απόγευμα αναμένεται να συνέλθει το πολιτικό γραφείο του κόμματος για τη δημαρχία της Λάρνακας, ενώ την Τρίτη, αναμένεται η επίσημη εξαγγελία του κ. Ιωάννου, η οποία θα είναι η δεύτερη, μετά την εξαγγελία του Λίνου Παπαγιάννη ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος Δήμαρχος, στον Δήμο Αμμοχώστου.

Εξακολουθεί η δυστοκία στον ΔΗΣΥ

Στον ΔΗΣΥ, εξακολουθούν να ψάχνουν για υποψήφιο Δήμαρχο Λάρνακας, αφού όλες οι προτάσεις της ηγεσίας προς συγκεκριμένα στελέχη του κόμματος, έπεσαν στο κενό. Το ενδεχόμενο ωστόσο το κόμμα να μην κατεβάσει υποψήφιο για τη δημαρχία της Λάρνακας θεωρείται απομακρυσμένο, λόγω ακριβώς και της απόφασης του ΕΛΑΜ, να διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης. Στελέχη του κόμματος θεωρούν ότι αυτή η εξέλιξη, θα μετακινήσει ψήφους από τον ΔΗΣΥ προς το ΕΛΑΜ.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο "Τ" ο Βουλευτής Αμμοχώστου και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ ΓΙώργος Κάρουλλας, επανέλαβε τη θέση ότι δεν προτίθεται να κατέλθει υποψήφιος στον Δήμο Λάρνακας.

Ανέφερε, πως παραμένει επικεντρωμένος στην ευθύνη που ανέλαβε απέναντι στο κόμμα, για τις τοπικές εκλογές σε Λάρνακα και Αμμόχωστο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καταγγελία Δημάρχου Δρομολαξιάς στον ΥΠΕΣ - Παράνομες διαδικασίες επιλογής μελών Σχολικής Εφορείας

• Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε και ο δεύτερος τραυματίας - Διερευνάται απόπειρα φόνου

• Γνήσιος Κύπριος ταξιτζής: Δεν τον αρκούσε ένα πάρκινγκ και έπιασε... τρία - Δείτε φωτογραφίες

• Airbnb: «Αγκάθι» για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουρισμού - Τα προβλήματα, τα μέτρα και οι… παρανομίες

• Θερμοπληξία: Τι να κάνετε για να προστατέψετε τα παιδιά το καλοκαίρι

• Μπροστά στη μόρφωση οι Κύπριοι: Ψηλά στις χώρες με τα άτομα που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους – Αναλυτικά στοιχεία

• Σελίν Ντιόν: Η συγκινητική επιστροφή της - Δείτε την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων



Τερματικό στο Βασιλικό: Αυτές είναι οι παραβάσεις που εντοπίζει η ΕΕ - Ζητά πίσω 68 εκατ. ευρώ

Τερματικό στο Βασιλικό: Αυτές είναι οι παραβάσεις που εντοπίζει η ΕΕ - Ζητά πίσω 68 εκατ. ευρώ

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ) ανακοινώνει ότι έλαβε επιστολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην οποία καταγράφονται πιθανές παρατυπίες που προέκυψαν κατά την περίοδο αξιολόγησης του διαγωνισμού για την κατασκευή και λειτουργία του Τερματικού Αποθήκευσης και Επαναεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top