ΔΙΕΘΝΗ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Ξαναχτυπούν» με νέα ιστοσελίδα και προκαλούν ως Σάσεξ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Ξαναχτυπούν» με νέα ιστοσελίδα και προκαλούν ως Σάσεξ

Rebranding φέρεται ότι επιθυμούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που μερικές μάλλον αμφιλεγόμενες ως προς την επιτυχία τους επιχειρηματικές κινήσεις, λάνσαραν νέο ιστότοπο με νέο τίτλο.

Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει τους βασιλικούς του τίτλους και είχαν υιοθετήσει το Archewell, όνομα που έχει το ίδρυμα και η εταιρεία παραγωγής τους. Όμως πλέον, επανέρχονται στον τίτλο τους, έστω και απαλλαγμένο από βασιλικούς προσδιορισμούς, με την νέα τους ιστοσελίδα να ονομάζεται sussex.com.

Ο ιστότοπος λειτουργεεί από το «Γραφείο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και αποτελεί ένα κατάστημα μίας στάσης για όλες τις δραστηριότητές τους. Η λειτουργία του γίνεται ενόψει του ταξιδιού τους στον Καναδά για τους Αγώνες Invictus.

Οι έκπτωτοι βασιλικοί μάλλον εξακολουθούν να (μην) διατηρούν καμία σεμνότητα. Το ζευγάρι, όπως αναφέρεται διαμορφώνει το μέλλον μέσω των επιχειρήσεων και της φιλανθρωπίας». Αυτό περιλαμβάνει «το Ίδρυμα Archewell, το Archewell Productions, τις χορηγίες, τα εγχειρήματα και τους οργανισμούς που λαμβάνουν την υποστήριξη του ζεύγους, μεμονωμένα ή/και από κοινού».

Ο ιστότοπος έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ενώ στην πρώτη σελίδα φιλοξενεί φωτογραφία του ζευγαριού. Παράλληλα, παραπέμπει τόσο στο Ίδρυμα Archewell όσο και στην εταιρεία παραγωγής Archewell Productions, αλλά και στον πλέον αμφιλεγόμενο ιστότοπο sussexroyal.com που ξεκίνησε το 2020 για να συμπέσει με την απόφασή τους να αποσυρθούν ως εργαζόμενοι βασιλείς. Η διαμόρφωση της ιστοσελίδας υποδεικνύει ότι το ζευγάρι θα χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για να μοιράζονται τις προσωπικές και τις επίσημες ανακοινώσεις τους.

Το πρόβλημα με τον τίτλο «Σάσεξ»

Πάντως η επαναφορά του τίτλου ενδέχεται να προκαλέσει παράπονα από το Μπάκιγχαμ, καθώς θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι χρησιμοποιούν το βασιλικό έμβλημα για εμπορικούς σκοπούς.

Πηγή δήλωσε στην Daily Mail ότι πρόκειται για έναν βασιλικό τίτλο και πρόσθεσε «Είναι απλώς συγκλονιστικό που δεν μπορούν να δουν πόσο άκομψο είναι». Ωστόσο, δεν υπάρχει αναφορά στη φράση «υπηρετώντας τη μοναρχία», η οποία ήταν εμφανής στον προηγούμενο ιστότοπό τους SussexRoyal.com, που κυκλοφόρησε το 2020.

Τι απαντούν οι Σάσεξ

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είναι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό είναι γεγονός. Είναι το επώνυμο και το όνομα της οικογένειάς τους», σχολίασε από την πλευρά της πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Στη νέα ιστοσελίδα φιλοξενούνται και τα βιογραφικά των ιδιοκτητών της. Στον πρίγκιπα Χάρι γίνεται αναφορά στην 10ετή θητεία του στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά και στη συγγραφική του δραστηριότητα, καθώς είναι συγγραφέας του best seller «Ρεζέρβα», που ήταν απομνημονεύματα της ζωής του, στο οποίο αφηγείται με συμπόνοια, ευαλωτότητα και αμείλικτη ειλικρίνηα».

Η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρεται ως πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits, ως συγγραφέας των best seller παιδικών βιβλίων «The Bench» και «Together: η κοινοτική μας κουζίνα».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top