Οι αγροτικές οργανώσεις θα διαδηλώσουν στη Μαδρίτη στις 26 Φεβρουαρίου

Οι αγροτικές οργανώσεις θα διαδηλώσουν στη Μαδρίτη στις 26 Φεβρουαρίου

Οι αγροτικές επαγγελματικές οργανώσεις Asaja, COAG και UPA, οι οποίες συνεχίζουν με το ημερολόγιο διαμαρτυριών τους σε ενότητα δράσης βγάζοντας στους δρόμους χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους από όλους τους τομείς, θα διαδηλώσουν στη Μαδρίτη στις 26 Φεβρουαρίου, που συμπίπτει με τη συνεδρίαση του Συμβουλίου των υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τους.

Οι αγροτικές οργανώσεις θεωρούν ότι οι υπουργοί Γεωργίας πρέπει να ενεργήσουν «επειγόντως» και να εγκρίνουν μεταρρυθμίσεις σχετικά με την τροφική αλυσίδα, τις εμπορικές συμφωνίες με τρίτες χώρες, τη γραφειοκρατική απλοποίηση και την ευελιξία της ΚΑΠ, μεταξύ άλλων.

Εντωμεταξύ συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη οι κινητοποιήσεις σε ορισμένες περιοχές της χώρας στην ένατη ημέρα διαμαρτυριών. Αύριο Πέμπτη 15/2 τους εκπροσώπους των αγροτών θα συναντήσει εκ νέου ο υπουργός Γεωργίας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE