Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Έκλεισε η δεξιά λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Έκλεισε η δεξιά λωρίδα

Λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα.

Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.  

Νεότερη ενημέρωση 17:11

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα, έχει ανοίξει για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται τώρα κανονικά.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

Οι προσπάθειες μας σε σχέση με το θέμα της παράνομης κράτησης πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα επικεντρώνονται προς την κατεύθυνση της Τουρκίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.