Οικογενειακή τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι – Λίγα χρόνια πριν είχε πεθάνει και η αδελφή του

Οικογενειακή τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι – Λίγα χρόνια πριν είχε πεθάνει και η αδελφή του

Μια τραγωδία συγκλονίζει τη Ρόδο, καθώς έφυγε χθες από τη ζωή ένα πεντάχρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο, το οποίο νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Μάλιστα, η οικογένεια έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της και μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς καν να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την πρώτη τραγωδία, έχασαν και το δεύτερο. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr.

Το πεντάχρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τη Ρόδο, καθώς πρόκειται για ιδιαιτέρως αγαπητή και γνωστή οικογένεια του νησιού που η μοίρα τη χτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE