Στη φυλακή 25χρονη γυναίκα: Μπαίνει χρόνια στο κελί για υπόθεση ναρκωτικών

Στη φυλακή 25χρονη γυναίκα: Μπαίνει χρόνια στο κελί για υπόθεση ναρκωτικών

Συντρέχουσες ποινές φυλάκισης διάρκειας δέκα ετών, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε γυναίκα ηλικίας 25 ετών, την οποία έκρινε ένοχη μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών, για τα αδικήματα της εισαγωγής και της κατοχής ναρκωτικών.

Η 25χρονη συνελήφθη στις 07 Σεπτεμβρίου, 2023, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου λίγο νωρίτερα είχε αφιχθεί με πτήση από χώρα του εξωτερικού και όπου, μετά από έλεγχο που έγινε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων στις αποσκευές της, στο πλαίσιο και της συνεργασίας της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, εντοπίστηκαν πέντε (5) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 9.5 περίπου κιλά κάνναβης. 

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE