ΕΛΛΑΔΑ

Οικογένεια παλαιοχριστιανών: Αυτός φαίνεται να είναι ο πατέρας του βρέφους της 22χρονης - Είναι γνωστός στο Youtube

Οικογένεια παλαιοχριστιανών: Αυτός φαίνεται να είναι ο πατέρας του βρέφους της 22χρονης - Είναι γνωστός στο Youtube

Τον αυτοαποκαλούμενο «πατέρα Κλεομένη» έναν παλαιοημερολογίτη, που είναι γνωστός στο ΥouΤube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μια γραφική φιγούρα που βάλλει κατά πάντων, δείχνει ως τον πατέρα του βρέφους της 22χρονης κόρης του ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στην Αστυνομία.

Ο δικηγόρος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, επιβεβαιώνει τα όσα έχει πει στην κατάθεσή του ο εντολέας του για τον «πατέρα Κλεομένη» κι όπως αναφέρει, τον ρόλο έχουν πλέον οι Αρχές.

Ποιος είναι ο «πατήρ Κλεομένης» που έγινε γνωστός επί εποχή κορωνοϊού

Ο ρασοφόρος «πατήρ Κλεομένης» έγινε γνωστός στο πανελλήνιο την εποχή του κορωνοϊού αναρτώντας στη σελίδα του στο Facebook βίντεο θρησκευτικού ακτιβισμού κάνοντας κηρύγματα κατά των εμβολίων ενώ είναι και μεγάλος αρνητής των νέων ταυτοτήτων.
Μέσα από το προσωπικό του κανάλι με τίτλο «Χάραγμα» στο YouTube ο παλαιοημερολογίτης ιερέας Κλεομένης Κεφάλας διακηρύσσει μια ακραία ερμηνεία για τον Χριστιανισμό, η οποία τον οδήγησε και στη φυλακή. Αφορμή για αυτό υπήρξε ο βανδαλισμός σε ένα μηχάνημα ΑΤΜ, τον οποίο και βιντεοσκόπησε.

Φορώντας το μαύρο ράσο και το σκουφάκι στο κεφάλι που είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media με περιπαικτικά σχόλια για τη δράση του έβγαζε «πύρινους λόγους» στους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτές τις συγκεντρώσεις βρίσκονταν και η 22χρονη κόρη του Καλαϊτζιδάκη.

Ωστόσο ο «γραφικός» αυτός μοναχός έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων στους κόλπους της εκκλησίας και στους πιστούς με τις πράξεις του και κυρίως με αυτή στην οποία απεικονίζεται σε βίντεο να βανδαλίζει μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων της Λάρισας. Τότε το βίντεο αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις από φορείς αλλά και από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος.

Σε ανακοίνωσή του χαρακτήριζε το περιστατικό «επαίσχυντο και λυπηρό», ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να προβούν στη σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

Σε παλαιότερη ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος έχει ξεκαθαρίσει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος «ουδεμία σχέση» έχει με τον αποκαλούμενο «πατέρα Κλεομένη».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top