ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του αθλητή Κωνσταντίνου Σταθελάκου - Συγκίνησε ο επικήδειος λόγος του Περικλή Μάρκαρη

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του αθλητή Κωνσταντίνου Σταθελάκου - Συγκίνησε ο επικήδειος λόγος του Περικλή Μάρκαρη

Στο Παρεκκλήσι των Αγίου Νεοφύτου και Αγίου Νεκταρίου στη Χοιροκοιτία, όπου ένωσε τη ζωή του με την αγαπημένη του Σκεύη, έμελλε να γραφτεί και ο επίλογος της σύντομης πορείας στη γη του Κωνσταντίνου Σταθελάκου.

Εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, αθλητές, συναθλητές, συνάδελφοι από την Κύπρο και την Ελλάδα, μαζεύτηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου 2024, για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας Κώστα. Μόλις στα 36 του χρόνια η μοίρα τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη Νότια Αφρική, την 1η Φεβρουαρίου, καθώς έπειτα από τροχαίο δυστύχημα κόπηκε ξαφνικά το νήμα της ζωής του.

Ένας ευδιάθετος άνθρωπος, γεμάτος δίψα για ζωή, δίψα για προσφορά, που είμαστε τυχεροί όσοι τον γνωρίσαμε, αναπαύεται πια εν ειρήνη στα σπλάχνα της Χοιροκοιτίας. Εκεί όπου έκτιζε τα όνειρά του με τη Σκεύη του και τις δίδυμες κορούλες τους Δέσποινα και Φωτεινή. Εκεί, οι χαροκαμένοι γονείς του, ο αδελφός του, οι συγγενείς του από το Αχλάδι της Λαμίας, οι συγγενείς του εδώ στην Κύπρο και οι εκατοντάδες φίλοι του, αποχαιρέτησαν τον Κώστα, τόσο μα τόσο νωρίς.

Παρούσα και η αθλητική ηγεσία της Κύπρου, ο νυν πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου, ο τέως Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου, καθώς και αρκετά μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, αλλά και παράγοντες διάφορων αθλημάτων, οι οποίοι γνώριζαν την ποιότητα χαρακτήρα του Κώστα Σταθελάκου και θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο. Από πλευράς Πολιτείας παρόντες ήταν βουλευτές της Λάρνακας.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top