Πλήθος κόσμου στην κηδεία του αθλητή Κωνσταντίνου Σταθελάκου - Συγκίνησε ο επικήδειος λόγος του Περικλή Μάρκαρη

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του αθλητή Κωνσταντίνου Σταθελάκου - Συγκίνησε ο επικήδειος λόγος του Περικλή Μάρκαρη

Στο Παρεκκλήσι των Αγίου Νεοφύτου και Αγίου Νεκταρίου στη Χοιροκοιτία, όπου ένωσε τη ζωή του με την αγαπημένη του Σκεύη, έμελλε να γραφτεί και ο επίλογος της σύντομης πορείας στη γη του Κωνσταντίνου Σταθελάκου.

Εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, αθλητές, συναθλητές, συνάδελφοι από την Κύπρο και την Ελλάδα, μαζεύτηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου 2024, για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας Κώστα. Μόλις στα 36 του χρόνια η μοίρα τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη Νότια Αφρική, την 1η Φεβρουαρίου, καθώς έπειτα από τροχαίο δυστύχημα κόπηκε ξαφνικά το νήμα της ζωής του.

Ένας ευδιάθετος άνθρωπος, γεμάτος δίψα για ζωή, δίψα για προσφορά, που είμαστε τυχεροί όσοι τον γνωρίσαμε, αναπαύεται πια εν ειρήνη στα σπλάχνα της Χοιροκοιτίας. Εκεί όπου έκτιζε τα όνειρά του με τη Σκεύη του και τις δίδυμες κορούλες τους Δέσποινα και Φωτεινή. Εκεί, οι χαροκαμένοι γονείς του, ο αδελφός του, οι συγγενείς του από το Αχλάδι της Λαμίας, οι συγγενείς του εδώ στην Κύπρο και οι εκατοντάδες φίλοι του, αποχαιρέτησαν τον Κώστα, τόσο μα τόσο νωρίς.

Παρούσα και η αθλητική ηγεσία της Κύπρου, ο νυν πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου, ο τέως Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου, καθώς και αρκετά μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, αλλά και παράγοντες διάφορων αθλημάτων, οι οποίοι γνώριζαν την ποιότητα χαρακτήρα του Κώστα Σταθελάκου και θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο. Από πλευράς Πολιτείας παρόντες ήταν βουλευτές της Λάρνακας.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE