Ανέκοψαν όχημα μετά από πληροφορίες - Έμπλεξε με το τι έκρυβε σε κρύπτη εντός του οχήματος - Χειροπέδες σε 34χρονο

Ανέκοψαν όχημα μετά από πληροφορίες - Έμπλεξε με το τι έκρυβε σε κρύπτη εντός του οχήματος - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στη σύλληψη 34χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, αφού κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκε, εντός του οχήματός του, ένα πιστόλι.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, γύρω στις 12μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 34χρονος, σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, που ακολούθησε, εντοπίστηκε, σε κρύπτη εντός του οχήματος ένα πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 34χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE