O καιρός μέχρι το Σάββατο: Νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας - Δείτε αναλυτικά

O καιρός μέχρι το Σάββατο: Νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας - Δείτε αναλυτικά

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Παρασκευή και το Σάββατο στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή και το Σάββατο, τα οποία είναι αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

BEST OF TOTHEMAONLINE