LIKE ONLINE

Γιατρός αποκαλύπτει την πιο επικίνδυνη ερωτική στάση - Έχει προκαλέσει πολλά κατάγματα

Γιατρός αποκαλύπτει την πιο επικίνδυνη ερωτική στάση - Έχει προκαλέσει πολλά κατάγματα

Το κλειδί για την ασφαλή ενασχόληση με οποιαδήποτε περιπετειώδη σεξουαλική στάση, βρίσκεται στη σαφή και ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων.

Στη σφαίρα των συνευρέσεων, η απόλαυση συχνά υπερισχύει, με το ενδεχόμενο τραυματισμού να παραμονεύει στο παρασκήνιο, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη μέχρι να είναι πολύ αργά. Παραδόξως, μια συγκεκριμένη σεξουαλική στάση έχει επισημανθεί για τον υψηλό κίνδυνο πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών, που οδηγεί σε απροσδόκητες επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά. Η αποκάλυψη αυτή προέρχεται από τον χειρουργό Karan Raj, ο οποίος επισημαίνει τους κινδύνους που συνδέονται με ορισμένες σεξουαλικές πρακτικές.

Σύμφωνα με τον Raj, η πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση είναι η αντίστροφη καουμπόισσα, η οποία αποδίδεται στην πρόκληση του 50% όλων των καταγμάτων πέους.

Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, το πέος, αν και χωρίς κόκαλα, μπορεί πράγματι να «σπάσει». Αυτό συνήθως συμβαίνει μέσω ακανόνιστων ωθήσεων που οδηγούν σε βίαιη κάμψη του πέους πάνω στο γυναικείο ηβικό οστό, προκαλώντας ρήξεις ιστών και, αναπόφευκτα, σημαντική δυσφορία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο επακόλουθος τραυματισμός μπορεί να οδηγήσει σε παραμορφώσεις που παρομοιάζονται με το σχήμα μελιτζάνας.

Η αντίστροφη στάση καουμπόισσας περιλαμβάνει τον άνδρα που βρίσκεται ανάσκελα, ενώ η γυναίκα βρίσκεται από πάνω του, με το πρόσωπο μακριά από τον κορμό του. Ο Raj προειδοποιεί ότι χωρίς συγχρονισμένη κίνηση, ο κίνδυνος να γλιστρήσει το πέος και να τραυματιστεί αυξάνεται σημαντικά.

Η ειδικός σε θέματα σεξ και σχέσεων Annabelle Knight αναγνωρίζει τους εγγενείς κινδύνους της αντίστροφης καουμπόισσας, αλλά προσφέρει συμβουλές για τα ζευγάρια που επιθυμούν να εξερευνήσουν αυτή τη στάση με ασφάλεια. Επισημαίνει ότι η υπερβολικά ενθουσιώδης ώθηση μπορεί να οδηγήσει σε πτώση του πέους προκαλώντας τραυματισμό. Ωστόσο, διαβεβαιώνει ότι με επικοινωνία, προσεκτικό βηματισμό και έμφαση στον αισθησιασμό, τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν αυτή τη στάση χωρίς αδικαιολόγητο κίνδυνο.

Το κλειδί για την ασφαλή ενασχόληση με την αντίστροφη καουμπόισσα, ή οποιαδήποτε περιπετειώδη σεξουαλική στάση, βρίσκεται στη σαφή και ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων. Δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την επικοινωνία, τα ζευγάρια μπορούν να εξερευνήσουν τις επιθυμίες τους ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα τραυματισμού, διασφαλίζοντας ότι οι προσωπικές τους στιγμές θα παραμείνουν ευχάριστες και απαλλαγμένες από απρόβλεπτες συνέπειες.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top