Ψάχνουν τον 32χρονο Μιχάλη για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και οπλοφορίας

Ψάχνουν τον 32χρονο Μιχάλη για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και οπλοφορίας

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του Μιχάλη Αγγελή  32ετών, από την Ξυλοτύμπου, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 29/2/2024 στην Ξυλοτύμπου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE