ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2024: Ενδιαφέρεσαι για να εργαστείς την 9η Ιουνίου; Μάθε πώς μπορείς

Εκλογές 2024: Ενδιαφέρεσαι για να εργαστείς την 9η Ιουνίου; Μάθε πώς μπορείς

Το Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω ανακοίνωσης του, αναφέρει ότι από σήμερα Παρασκευή 01 Μαρτίου, υπάρχει η δυνατότητα δημόσιοι λειτουργοί, άνεργοι πτυχιούχοι, αλλά και υπάλληλοι οργανισμών δημοσίου δικαίου και του ιδιωτικού τομέα, μέσω της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στελέχωση των εκλογικών κέντρων για τις Εκλογές 2024, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024.

Η προθεσμία για υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση των εκλογικών κέντρων λήγει τα μεσάνυκτα της Δευτέρας, 8 Απριλίου 2024.

Σημειώνεται πως δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν μόνο μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας, ενώ όσον αφορά τους άνεργους πτυχιούχους, δήλωση μπορούν να υποβάλουν όσοι έχουν εγγραφεί ως άνεργοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top